top of page
Etsi
  • Writer's pictureMinna-Maija Jokisalo

Syvärentoutus

NIRVANAN KAUTTA KÄSIKSI ELÄMÄN TARKOITUKSEEN

Kokemuksia Brain Relief -hoidosta


Yrittäjän elämä on hektistä. Ei oikein malta levätä ja rentoutua. Some kilkkaa eikä vaikene hetkeksikään ja viestiä pukkaa. Kansainvälisiä kontakteja kun on niin kaikilla eri aikavyöhykkeillä joku pitää hyödyllistä webinaaria, täytyy koko ajan opiskella lisää, vastaan tulee solkenaan asioita, joihin pitää tarttua…


Elämä on helposti melkoista suorittamista ja on suorastaan vaikea todella rauhoittua saatikka pitää some-detoxia. Kas kun työkseen tekee some-hommia ja markkinointia. Liiketoimintoja on itsellä muutama pyöritettävänä ja mielenkiinnon kohteita sitäkin enemmän 🤳😵Nautin kyllä kaikesta tekemisestä ja uuden oppimisesta, mutta voi aivoparkoja! 🤯

Pääkopalle ei riitä palautuminen yöunien aikana – vaikka se peruskivi onkin – vaan ne tarvitsevat luppoaikaa myös päivisin. Tietokonekin pitää välillä bootata. Kokonaisvaltaisena hyvinvointivalmentaja minun pitäisi hyvin tietää tämä, mutta kuinka vaikea onkaan arjessa tällaisen suorittajan päästää irti ja olla tekemättä mitään 🙊 Meditaatiota, metsäkävelyjä, Theta Healing -energiahoitoa ja kaikenlaista kyllä tulee harrastettua, mutta silti.


Olin lukenut hyviä asiakaspalautteita Elina Lignerin tekemistä Brain Relief -hoidoista. Siispä halusin kokeilla tätä avoimin mielin! Elinalla on Lahden keskustassa viihtyisä, pieni tila, jossa huokuu hyvä energia – samoin kuin Elinasta itsestään ❤️ Olikin helppoa käydä hoitopöydälle pötköttelemään ja antaa Elinan tehdä temppunsa.


Jo ajatus siitä, että nyt en ole kenenkään tavoitettavissa, en voi tehdä mitään enkä huolehtia mistään, oli vapauttava. Ja ehdottomasti myös se, että hoidon aikana ei TARVITSE puhua mitään on parasta! Tämä vinkkinä myös kaikille kampaajille ja hierojille yms. Aina ei tarvita small talkia…Hoidossa käsiteltiin musiikin soidessa taustalla pää, niska, olkavarret, jalkapohjat, sääret ja kädet 💆 Vallan aisteja hivelevää! Olo ei ollut omalla kohdallani erityisen ihmeellinen heti hoidon jälkeen – rentoutunut ja hyvä kyllä. Illalla huomasin, että nyt on parasta ottaa rennosti koska hermosto oli saatu rauhalliseksi eikä kannattanut pilata harmonista olotilaa. Tyyny kutsui ajoissa ja yöllä nukuin TODELLA hyvin syvää, palauttavaa unta. Aamulla olo oli ihanan levännyt!


Aamutoimien jälkeen ajatus alkoi virrata. Olen viime päivinä pohtinut syntyjä syviä kuten mikä on kunkin liiketoimintani merkitys ja status, miksi teen niitä asioita mitä teen ja mikä on elämäni tarkoitus. Lattioita luututessa palaset alkoivat loksahdella kohdilleen omien pohdintojeni sirpaleista, kaikesta oppimastani, kokemastani ja kuulemastani. Eikun rätit sivuun ja äkkiä asiat ylös!

Elämäni tarkoitus piirtyi kauniina ja konkreettisena eteeni ja ymmärsin, miten kaikella tekemälläni on suurempi tarkoitus. Yritin jatkaa lattioiden puunaamista, mutta samaan syssyyn mielen syvyyksistä alkoi pulputa Health Coaching -palvelupaketin sisältö numeroituna, asiakashyödyt, argumentit ja mainoslauseet. Myös ideat tulevista some-sisällöistä välähtelivät mielessä. Kirjoitin aukeamallisen asioita ranskalaisilla viivoilla. Toki tilaa eri asiakokonaisuuksien ympärille jättäen, mutta silti. Käsi ei tahtonut pysyä ajatuksenjuoksun perässä… ✍


Kyllä syvä rentoutuminen tekee ihmeitä! Tätä ihmetellessäni kävin tarkemmin lukemassa menetelmän sivustolta faktaa, ja toden totta – näinhän siellä sanotaan:


”Brain Relief® –hoito parantaa hapensaantia ja aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa. Keskeisimpänä tavoitteena on kuitenkin syvä rentoutuminen. Se tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotannot kehossa täsmäkosketuksen avulla. Samanaikaisesti vähennetään maksimaalisesti stressihormoni kortisolin tasoa.


Brain Relief -hoidon aiheuttaman syvällisen rentoutumisen ansiosta on saavutettu myös esiintymisjännityksen vähentymistä, levottomien jalkojen oireiden lieventymistä ja ajatusten selkeytymistä.”


No niin! Tarkoituksella en lukenut näitä tarkemmin etukäteen, jotta ei tapahtuisi ”plasebo-ilmiötä”. (Vaikka väliäkö hällä mitä kautta positiiviset asiat tapahtuvat) Minun tilanteessani tässä hetkessä vaikutus oli tämänkaltainen. Jokaisella varmasti ihan omanlaisensa. Tämä oli itselleni erittäin hyvä muistutus siitä, että koko ajan puskemalla ei saavuteta asioita. Toki ”puskeminen”, asioiden eteenpäin vieminen ja tekeminen on sopivissa määrin tarpeen.


Ideoiden syntyminen, luovuus ja uuden kehittäminen vaatii rentoutumista ja irti päästämistä. Suosittelen Brain Relief -menetelmää lämpimästi! Jännityksellä odotan mitä seuraava kerta tuo tullessaan 🤗🧘


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page