top of page
Theta_paakuva_AdobeStock_160168732.jpg

VAPAUDU MIELEN ESTEISTÄ,
ELÄ VIRTAUKSESSA

ENERGIAHOITO

Kiertävät ajatuskehät, suru, traumat, anteeksiannon vaikeus, riittämättömyyden tunne, pelot ja epävarmuudet. 

Nämä ovat esimerkkejä meitä kuormittavia asioista ja haitallisista tunteista.  

Energiahoito on turvallinen, meditatiivinen tapa käsitellä ja purkaa pois kaikkea sitä, mitä emme enää tarvitse. Asioiden tiedostaminen tai niistä puhuminen ei useinkaan riitä.  
PowerfulMe:n käyttämä energiahoidon menetelmä on Theta Healing. 

Kun puramme pois mieleen ja kehoon kertynyttä kuonaa ja haitallisia uskomuksia, olo kevenee, mieli kirkastuu ja tavoitteet on helpompi saavuttaa. Hoidon jälkeen olo on maadoittunut ja tasapainoinen.  

 

Meditaatioiden kautta on mahdollista päästä flow-tilaan ja lapsenomaiseen innostumisen tilaan. Kuvittele jos tällainen olotila olisi elämässäsi vallitseva! 

 

Riippuu lähtötilanteestasi, kuinka isoja muutoksia voidaan tehdä kerralla. Usein on edettävä pienin askelin, koska olemme valmiita muuttamaan asioita itsessämme vähä vähältä, kerros kerrokselta.   

PowerfulMe paketit.png

Mikä theta Healing?

Aivomme on sähkökemiallinen elin, joka värähtelee eri taajuuksilla eri vuorokauden aikoina, eri aktiviteeteissa ja mielentiloissa. Theta-taajuus on syvärentoutunut, meditatiivinen tila, joka tehostaa ongelmanratkaisukykyä. Theta Healingissä työskennellään nimenomaan theta-tilassa, jolloin ollaan suoraan yhteydessä alitajuntaan. Theta-tila liittyy inspiroitumiseen ja oivalluskykyyn. Theta-värähtely voi helposti nostaa esiin tiedostamattomia asioita ja muistoja. Ei ole yllättävää, että 0-7-vuotiaiden lasten aivot ovat jatkuvasti Theta-taajuudella, mikä selittää heidän luovuuttaan sekä nopeaa ja tehokasta oppimiskykyään. Theta-tilassa voidaan käsitellä ja hoitaa henkisiä ja fyysisiäkin vaivoja.

Menetelmä on miellyttävä, keskusteleva, eikä vaadi kosketusta. Hoitoja voi erittäin hyvin tehdä myös etänä videopalaverissa.

Hoitosession aikana saat kanavoituja viestejä, jotka ovat juuri sillä hetkellä oleellisia tilanteesi ja etenemisesi kannalta.

 

Hoitosessio kestää 60 min ja sen hinta on 75 €. 
Hoidon voi tehdä myös etänä ja hinta on silloin 60 €. 

Olen arvokas.

Ansaitsen runsauden ja vaurauden.

On syntymäoikeuteni kukoistaa.

bottom of page