top of page

ELÄMÄ ON AINUTKERTAINEN.

ÄLÄ TUHLAA SITÄ.

Ylikiltistä voimaantuneeksi

En tiennytkään miten syvälle minuun on ollut koodattuna lapsuuden, suvun ja myös ympäröivän yhteiskunnan kirjoittamattomat säännöt. Niihin on kuulunut asioita kuten ei saa haluta liikoja, kurotella kuuseen, on parasta olla kiltti ja miellyttävä, ja että kaikki saavutukset ovat kovan työn takana. En ole tuntenut olevani runsauden, onnen ja rakkauden arvoinen – ainakaan pelkästään olemalla minä. On ollut suuri tarve peitellä heikkouksiani ja pyrkiä käyttäytymään tiettyjen roolien mukaan. 

IMG_0890_rajattu.jpg

Voi kuulostaa oudolta, mutta nämä uskomukset ovat osin täysin tiedostamattomia ja syvällä alitajunnan syövereissä. Tietoinen mieleni on aina yrittänyt olla positiivinen ja eteenpäin menevä. 

Tiedostamattomien ohjelmointien vuoksi jotain hyvää saavuttaessani olen helposti alkanut potemaan pienoista syyllisyyttä tai jopa huijarisyndroomaa mietiskellen, että olikohan tämä sittenkään omaa ansiotani. Tällaiset ajatuskuviot johtavat helposti siihen, että tavalla tai toisella sabotoi oman etenemisensä. Ja kyllä; sinne katajaan voi kapsahtaa kuusen latvasta. 

Olen aina ajatellut, että pitää olla reipas. Herkkyys, liiallinen tunteiden valtaan joutuminen ja päätösten tekeminen intuitiolla on pelkkää hörhöilyä. Pitää olla järkevä ja rationaalinen. Miten väärässä olenkaan ollut! Itse asiassa suurin viisaus asuu intuitiossa, kehossa ja sydämessä. Näinhän on esimerkiksi Einstein kertonut. Aiemmin en antanut itseni palautua riittävästi ja kulutin energiaani ylenpalttisesti, mutta nyt olen viisaampi ja tiedän omat rajani. Erityisherkkyys ilmenee kuormittumiselle kovista äänistä, valoista, voimakkaista tuoksuista, hälystä tai ihmisten huonoista energioista. Aiemmin en ymmärtänyt imeväni itseeni ihmisten tunteita ja energioita. Lapsena kuormittava seura purkaantui itkukohtauksena jälkeenpäin, nykyisin vain ymmärrän, että kalenteriin pitää jättää riittävästi väljyyttä ja palautumista. Nyt osaan suojautua paremmin ja purkaa huonoja energioita itsestäni. 


Herkkyys on kuitenkin vahvuuteni, sillä se tuo mukanaan luovuutta, visuaalisuutta, innostuvuutta ja eläytymiskykyä, taitoa aistia toisen ihmisen tunnetilat ja sanaton viestintä, sopeuttaa oma kommunikaatio tilanteeseen sopivaksi sekä esimerkiksi kykyä olla läsnä voimallisesti. Markkinointi- ja myyntityössä näistä kyvyistä on ollut suurta hyötyä, mutta käytännössä isossa avokonttorissa työskentely on erityisherkälle todella kuormittavaa. Hyvät elämäntavat ja urheilu ovat pelastaneet minut työuupumukselta, mutta olin jo pitkään ennen yrittäjäksi ryhtymistä visioinut omaehtoisesta työrytmistä ja rauhallisesta työympäristöstä. Ja sen olen nyt saanut! 
 

Yrittäjänä työskentelyn rytmi on vapaa, mutta työnarkomaanille siinä piilevät myös omat sudenkuoppansa. Minun on jatkuvasti coachattava itseäni lepäämään, päästämään irti ja rentoutumaan. 


Energeettiset kyvyt ovat olleet minussa aina, mutta erittäin hyvin piilotettuina. On ollut häkeltävää huomata, että joku kutsuu minua parantajaksi. Aloitin Theta Healing energiahoitokoulutuksen vuonna 2018 ja olen käynyt jo 7 eri valmennusta eri osa-alueilta. Valmistuin vuoden 2019 lopussa Integral Health Coachiksi® eli kokonaisvaltaiseksi hyvinvointivalmentajaksi ja jatkoin opintojen syventämistä Master-tasolla valmistuen keväällä 2022. Tällä hetkellä jaan aikani markkinointi- ja coaching-töiden välillä ja nautin molemmista. Yhdistän coachaukseen meditatiivista Theta Healing® -energiahoitomenetelmää. Näin saadaan avattua mielen lukkoja ja puretaan rajoittavia uskomuksia, jotka saattavat hidastaa etenemistä kohti tavoitteita. Meidän on myös opetettava alitajunnalle, että on turvallista ja sallittua siirtyä uuteen sillä muutos on aivoillemme aina uhka. Eri tekniikoiden yhdistelmä on myös avain syvempää sydäntietoisuuteen.


Haluan, että jokainen voisi alkaa rakentaa elämäänsä vahvuuksiensa päälle eikä tyytyä kompromisseihin ja siihen, mikä on ”ihan hyvä”. Meistä jokainen on vastuussa omasta elämästään ja haluan, että kukaan ei jää olosuhteiden uhriksi. Voimme luoda itsemme uudelleen. 

AdobeStock_318521120.jpeg

“Everything is energy and that's all there is to it. Match the frequency of the reality you want, and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.”


"Kaikki on energiaa, ja siinä kaikki. Tule yhdeksi haluamasi todellisuuden taajuuden kanssa, niin et voi olla saamatta tuota todellisuutta. Se ei voi olla toisin. Tämä ei ole filosofiaa. Tämä on fysiikkaa."

–Albert Einstein–

Tutustutaan!

Olen 54-vuotias yrittäjä, minulla on kaksi ihanaa jo teini-iässä olevaa lasta. Perheeseemme kuuluu myös terapeuttinen karvaturri Smoukki-kissa.  
Harrastan lenkkeilyä, joogaa, kuntosalilla käyntiä, avantouintia, hiihtoa ja kuorolaulua. 


Rentoudun ja palaudun metsäkävelyillä tai hiihtolenkeillä. Pidän ruuanlaitosta ja mieleni kehittelee helposti uusia sovelluksia vanhoista resepteistä tai tuunailen ohjeita mieleisekseni. Ravitsemusasiat ovat intohimoni ja uppoudun helposti ahmimaan tietoa ja perehtymään uusimpiin tutkimuksiin.    

 

Pohjakoulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja olen työskennellyt yli 20 vuotta yrityselämässä markkinoinnin, brändäyksen ja viestinnän alalla. Hyvinvointialan koulutuksiini kuuluvat mm. Health Coach Academyn Integral Health Coach® ja Master Health Coach® sekä monet Theta Healing -valmennukset. 

Hyvinvointitöiden lisäksi teen markkinointiviestintää ja konsultointia yrityksille. Olen iloinen, että joka aamu peilistä katsoo oma pomo. Koulutan hänestä edelleen myötätuntoisempaa, sallivampaa ja rakastavampaa esimiestä alaistaan kohtaan. 

Toivottavasti pääsen tutustumaan pian sinuun!

Untitled design (28).png

Minusta sanottua:

"Herkkä ja vahva. Hyvät energiat. Inspiroiva läsnäolo" 

"Empaattinen, ihana, intuitiivinen parantaja. Viisas ja lempeä."

TYÖSKENNELLÄÄNKÖ YHDESSÄ?

Oletko valmis siihen, että asiat etenevät flowssa ja hyvissä energioissa, loksahtelevat kohdalleen?

 

Tämän eteen on tehtävä töitä, enkä voi luvata kenellekään pikavoittoja tai äkillisiä läpimurtoja. Voin olla henkisen kuntosalin PT:si, kannustaja ja sparraaja matkallasi, mutta punnerrukset sinun on tehtävä itse. 

Olen itse hyötynyt paljon kirjoista, webinaareista ja kursseista. Kuitenkin kaikista vaikuttavimpia edistysaskeleita olen pystynyt ottamaan henkilökohtaisen coachauksen ansiosta.  

Voinko olla matkaoppaasi?

Tänään elän hetkessä.

Kaikki on hyvin.

Säteilen hyvää oloa.

bottom of page