top of page

LÖYDÄ ILO JA VÄRIT.

JOHDA HYVINVOINTIASI.

Health Coaching

KOHTI PAREMPAA VOINTIA JA MERKITYKSELLISTÄ ELÄMÄÄ

Int Health Coachit® ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajia ja auttavat eteenpäin muutoksissa – koskivatpa ne sitten energisyyttä, omia tavoitteita, ruokavaliota tai painonhallintaa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi viittaakin niin fyysiseen, psyykkiseen, sosiaaliseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin.

Tavoitteena on, että sinä alat johtamaan omaa hyvinvointiasi, itseäsi ja elämääsi. Coach ei ole terapeutti tai puhtaasti ravintoneuvoja vaan yhdistää viimeisimmät tiedot psykologian, ravinnon, liikunnan, intuitiivisen kuuntelun, tapojen muutoksen ja terveellisen elämäntavan suunnittelun saralta. Emme anna valmiita ratkaisuja vaan haemme sinusta itsestäsi lähtöisin olevia ja arvojesi kanssa linjassa olevia muutoksia, jotka edistävät hyvinvointiasi.  Olemme kuuntelijoita, rinnalla kulkijoita ja sparraajia. Valmennus räätälöidään sinun tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopivaksi.  

Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan tarpeesi ja mietitään mikä olisi sinulle sopiva valmennuspaketti. Elämäntapamuutoksen aikaan saaminen ja siihen totuttelu vie oman aikansa, joten suositellaan useamman kuukauden pakettia. Ensimmäinen tapaaminen ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. 

Tasapainoinen ja painonhallintaa tukeva ruoka ei ole väritöntä, mautonta, hajutonta ja tylsää. Hyvä ruoka on värikylläistä, maukasta ja kaikki aistit herättävää. PowerfulMe -valmennukset eivät ole kalorinlaskentaa, lautasmallien tuijottelua tai nipotusta. Löydämme yhdessä sen, millainen ravinto tekee tasapainoisen, kylläisen olon. Kunnon ruoka auttaa irti makeakoukusta tai muista mieliteoista. Tehdään ruuasta ystäväsi, energian ja elinvoimaisuuden lähde.  

Coaching soveltaa tietotaitoa monilta eri alueelta ja Health Coachit ovat koulutettuja oppaita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, ravinto- ja liikuntatottumusten, valmennuksen ja yksilöllisyyden alueilla. Tuomme kokonaisvaltaista ja funktionaalisen lääketieteen näkökulmaa ravintoon, sekä esimerkiksi urheiluvalmennuksesta, positiivisesta psykologiasta ja ratkaisukeskeisyydestä alkunsa saaneita periaatteita mielen valmennukseen sekä henkilökohtaiseen kasvuun. Yleensä coachin kanssa tavataan kerran viikossa ja käytännön työskentelymenetelmiä voivat olla esimerkiksi tunneharjoitukset, läsnäoloharjoitukset, tavoitteen asettaminen, piirtäminen ja kirjoittaminen.

Säännöllisessä valmennuksessa olevat henkilöt, jotka ovat suhtautuneet avoimin mielin muutostyöhön ovat kokeneet esimerkiksi seuraavanlaisia muutoksia

  • lisääntynyt vireys ja parempi energiataso

  • parempi uni ja palautuminen

  • tyynempi mieli ja tasapainoinen olo

  • sopivan painon löytyminen

  • parantunut keskittymiskyky työssä

  • lisääntynyt arkiaktiivisuus ja liikkuminen

  • yleinen hallinnan tunteen lisääntyminen

  • omien tavoitteiden selkiytyminen

  • parantunut elämänlaatu

Palautetaan ilo syömiseen ja voidaan hyvin! Integral Health Coaching® eli yksilöllinen & kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus on ratkaisukeskeinen ja systemaattinen menetelmä kohti omia tavoitteita ja parempaa ravitsemusta. Olisiko aika vihdoin nauttia ruuasta ilman kieltoja ja kalorinlaskentaa?

Millaisia muutoksia sinä haluaisit? 

Päästän irti tarpeettomasta.

Näen edemmäs.

Olen valmis tasapainon tilaan ja onnellisuuteen.

bottom of page