top of page
AdobeStock_299250011.jpeg

ELINVOIMAINEN MINÄ

Tervetuloa omaan voimaan

LÖYDÄ OMA YTIMESI - SAAVUTA TAVOITTEESI

Tuntuuko sinusta, että et ole riittävä? 
Arvotatko itseäsi tekemisen kautta ja pusket eteenpäin kokien riittämättömyyttä? 
Uskallatko tarkastella kaikkia puolia itsessäsi hyväksyvästi?

Koetko jumitusta painonpudotuksessa? 
Onko energiasi vajavaista ja palautuminen riittämätöntä? 

Koetko olevasi pieni ja voimaton? 


JOS VASTASIT KYLLÄ YHTEEN TAI USEAMPAAN KYSYMYKSEEN, OLET VALMIS MUUTOKSEEN!

 

Autan sinua eteenpäin polullasi, tuntemaan itsesi hyväksi omissa nahoissasi. Henkilökohtaisessa valmennusohjelmassa kirkastamme tavoitteesi, puramme pois blokkeja edistymisesi tiellä, tasapainotamme kehoasi ja rakennamme syvämuutosta kerros kerrokselta.

Elinvoimainen Minä palvelun työkaluina kehon ja mielen hyvinvointiin ovat kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus, meditatiiviset energiahoidot, aromahieronta ja fysikaalinen verisuoniterapia.   

Elinvoimaa on elää täyttä ja omannäköistä elämää. 

Minusta

Elämäni on ollut kiemurtelevainen tutkimusmatka. DNA:ssani on piillyt ohjelmointi, jonka mukaan minulla ei ole oikeutta tarvita liikoja ja ansaita isoa menestystä. En ole tuntenut itseäni ansaitsevaksi runsaudelle. Elämässäni kaikki on mennyt ihan ok – olihan minulla hyvä työpaikka, perhe, urheilullinen elämäntapa ja terveyskin kunnossa. Silti tuntui, että en toteuta omaa sieluntehtävääni merkityksellisellä tavalla. 


Eräällä luennolla havahduin kehoni olevan täynnä myrkyllisiä, tukahdutettuja tunteita. Olin siihen asti kuvitellut, että tunteet ovat pään sisällä ja mitäpä sitä turhia suremaan koska elämässä on vain mentävä eteenpäin. En ymmärtänyt, että tunteet varastoituvat kehoon ja vuosien jälkeen ne alkavat haitata tätä ”eteenpäin menoa”. Ihminen alkaa sabotoida omaa menestystään tai toistaa samoja kaavoja kerrasta toiseen. 


Oman voiman löytäminen on ollut yhdistelmä henkistä ja kehollista työtä – ravitsemus, elämäntavat, energiatyöskentely, oman värähtelytaajuuden nostaminen ja mindsetin kirkastus. Näiden yhdistelmällä tavoitteet alkavat käydä todeksi.

 

  Olen Master-tason Health Coach ja energiahoitaja hyödyntäen Theta Healing -menetelmää.

Toteutan syvämuutoksia ainutlaatuisella tavalla yhdistämällä Master-tason kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta ja alitajunnan kerroksiin ulottuvaa Theta Healing-tekniikkaa.

 
Kanssani joudut menemään syvälle ja kohtaamaan varjosi ja tulet haastetuksi. Meditatiivisen työskentelyn kautta vastaukset löytyvät nopeammin sydäntasolta ja pääsemme purkamaan mahdollisia haitallisia uskomuksia tehokkaasti. Tämä on hyvin eheyttävää ja voimaannuttavaa. Haluan kaivaa esille sisäisen timanttisi, joka meillä kaikilla on kuonan peitossa! 


Määrittelemme tavoitteesi ja kirkastamme tilanteesi maksuttomassa konsultaatiosessiossa. Siinä selviää miten voin tukea sinua henkilökohtaisella hyvinvointipolullasi, ja mitkä olisivat tavoitteitasi parhaiten tukevat etenemistavat. Sessio ei luonnollisesti velvoita sitoutumaan mihinkään coaching-pakettiin. Tapaamiset pidämme kasvokkain tai videopalavereina. 
 

Palveluni

 

AdobeStock_94018806.jpeg

Energiahoito

Käytän Theta Healing® energiahoitomenetelmää tukemaan tavoitteisiin pääsyä. Jos tuntuu, että alitajunnassa on sitkeitä uskomuksia, jotka estävät pääsemään eteenpäin tai menestymään, on syytä purkaa niitä. 

 

Aivomme on sähkökemiallinen elin, joka värähtelee eri taajuuksilla eri vuorokauden aikoina, eri aktiviteeteissa ja mielentiloissa. Theta-taajuus on syvärentoutunut, meditatiivinen tila, joka tehostaa ongelmanratkaisukykyä. Theta Healingissä työskennellään nimenomaan theta-tilassa, jolloin ollaan suoraan yhteydessä alitajuntaan. Theta-tila liittyy inspiroitumiseen ja oivalluskykyyn. Theta-värähtely voi helposti nostaa esiin tiedostamattomia asioita ja muistoja. Ei ole yllättävää, että 0-7-vuotiaiden lasten aivot ovat jatkuvasti Theta-taajuudella, mikä osaltaan selittää heidän luovuuttaan sekä nopeaa ja tehokasta oppimiskykyään. Theta-tilassa voidaan käsitellä ja hoitaa henkisiä ja fyysisiäkin vaivoja.

Käytän Theta Healing -menetelmään osana Health Coaching -prosessia tai voit varata myös pelkän energiahoidon. 

Minusta sanottua

Minna-Maija on rauhoittava ja läsnäoleva Coach, joka esittää juuri ne kysymykset, jotka paljastavat kipukohtani ja auttavat ottamaan askeleita kohti parempaa versiota itsestäni. Kiireettömyys, empaattisuus ja tarkka sekä lämmin katse osoittavat, että minun asiani on tärkeä Minna-Maijalle. Hänellä on valtavasti tietoa ravinnon merkityksestä terveyteen. Luottamus on täydellinen ja Minna-Maijan kannustavat sanat kantavat pitkälle eteenpäin.

 

Suosittelen Minna-Maijaa Coachiksi kaikille, joita hyvinvoinnin lisääminen arjessa kiinnostaa.

- Arja, Lahti

 

Tavoitteeni on ollut muuttaa ruokavaliotani terveellisempään suuntaan ja sain arvokasta uutta tietoa sekä käytännöllisiä vinkkejä Minna-Maijalta. Teimme minulle rasvahappoanalyysin ja pidin ruokapäiväkirjaa, joiden kautta tuli täsmätietoa siitä mitä lisätä ja mitä jättää vähemmälle. Pidän Minna-Maijan aidosti välittävästä ja kuuntelevasta tyylistä.

-Ritva, seniori, Lahti

Sain tärkeää apua ja tukea elämäni muutosvaiheessa Minna-Maijalta.

Erityisesti stressinhallintaan ja energiatason nostamiseen löysin uusia keinoja. Hankalat asiat eivät tuntuneetkaan enää niin vaikeilta. Tästä on hyvä jatkaa. Suuret kiitokset!

-Nainen 55 vuotta, Lahti

Kiitos sinulle huikeasta Theta Healing hoidosta!!! 💝💝💝😘😘😘⭐️⭐️⭐️

Hoito oli aivan huikea, todella miellyttävä ja tunsin koko ajan olevani turvassa. Hoito eteni kuin itsestään kevyesti, vaikka käsiteltiin raskaita aiheita. Tulin nähdyksi, ymmärretyksi ja kuulluksi (mikä on minun elämässäni harvinaista).

Hoidossa käsiteltiin teemoja, joista olen koko ikäni kärsinyt. Olen etsinyt ratkaisuja koko elämäni monista kirjoista, kursseista, terapioista ja koulutuksista. Paljon on rahaa mennyt hukkaan eikä toivottuja tuloksia ole tullut.

Nyt yhdessä reilun puolen tunnin hoidossa ratkesi koko elämäni kantamani traumat ja mikä vapauden tunne kehossa nyt onkaan. Keho keveni huomattavasti ja ryhti oikeni. Hoidon jälkeen tuli tarve tanssia ja kerrankin nautin kehostani ja tanssista.

Edes 2 vuoden psykoterapia ei tuonut tällaista vapautumista kehohäpeästä ja itseinhosta yms. Kunpa olisin ymmärtänyt ne rahat laittanut Theta Healing -hoitoihin ja kurssiin 💖

Elämäni raskaat taakat vapautui, ja hoidossa käsiteltiin myös sukuperimää ja painolastia mikä sieltä on minulle taakkana siirtynyt.

Hoidon lopussa sain tarpeellisia ohjeita fyysisen kehon hyvinvointiin. Intuitio myös ohjaa nyt mitä kannattaa juoda ja tehdä jne.

Iso kiitos sinulle tästä huikeasta hoidosta 💛💛💛

-Marketta

Rohkaistun.

Otan seuraavan askeleen.

Kaikki mitä tarvitsen, on minussa valmiina.

bottom of page