top of page
paakuva_AdobeStock_279291865.jpg

OTA ITSELLESI HETKI

AROMAHIERONTA

Aromahieronta on keho ja mieltä elvyttävää, hienovaraista sivelyä, joka hellii aisteja ja saa aikaan syvän rentoutuneen tilan. Tilanteen mukaan voidaan valita myös energisoivat eteeriset öljyt. Terapeuttisten eteeristen öljyjen voima puhdistaa kehoa ja mahdollisesti myös tunnelukkoja. 

Kevyen ja hemmottelevan hieronnan ansiosta kasviöljyjen tehoaineet imeytyvät kehoon tehokkaasti. Koska öljytipat sekoitetaan neutraaliin pohjaöljyyn, eteeriset öljyt jatkavat imeytymistään ja terapeuttista hoitotyötään vielä ainakin 24-72 tunnin ajan hieronnan jälkeen. 

Verenkierto vilkastuu ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle. On mahdollista päästä eroon turvotuksista ja lievittää kipuja tai lihasjäykkyyksiä.   

 

Hieronnassa käydään läpi koko keho tai osa kehosta, toiveidesi mukaan. Kokovartalohieronnassa hierotaan pää, kasvot, rinnan alue, käsivarret, vatsa, jalat ja selkä.  

HINTA

Kokovartalon aromahieronta 90 min sisältäen yhteensä 15 min keskustelua alussa ja lopussa: 95 €

Osahieronta 60 min sisältäen yhteensä 15 min keskustelua alussa ja lopussa: 75 €

Holistic_flowers_AdobeStock_607561146.jpg

Eteeriset öljyt

oljyt_AdobeStock_606131042.jpg

Eteerinen öljy on aromaattinen, nopeasti haihtuva öljy. Sitä on kaikissa kasvin osissa, kuten kukissa, lehdissä, varsissa, juurissa, hedelmissä ja pihkassa. Eteerinen öljy saadaan kasvista tislaamalla tai kylmäpuristamalla.


Eteerisiä öljyjä kutsutaan nimellä essential (välttämätön), koska ne ovat kasvien elämän lähde, se on niiden "veri". Eteeriset öljyt suojaavat kasvia ympäristön uhilta. Käyttämällä eteerisiä öljyjä voit valjastaa kasvin suojaavat voimat omaan käyttöösi. Jokaisella kasvilla on oma kemiallinen koostumuksena, joten jokainen kasvi sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita mekin voimme käyttää hyvinvointimme tueksi jokapäiväisessä elämässämme.


Eteeristen öljyjen aineosilla voidaan aktivoida sekä ihmisen fysiologisia toimintoja että tunne-elämän tasapainoa. Eteerisillä öljyillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta jokaisen kokemus öljystä on henkilökohtainen ja se on koettava itse. Luota nenääsi tässäkin asiassa.


Käytän hieronnassa terapeuttista laatua olevia Young Livingin eteerisiä öljyjä. Kasvit, joita Young Living käyttää ovat joko luonnonmukaisesti viljeltyjä tai kokonaan luonnonvaraisia. Viljelyssä ja prosessoinnissa käytetään tiukempia laatustandardeja kuin luomussa ja laatuprosessin nimi on "Siemenestä Sinettiin". 


Esimerkki:
Sypressiöljyssä on yht. 280 tunnistettua kemiallista ainesosaa. Sitä pitää tislata täydet 24 h, jotta saadaan jokainen ainesosa talteen. Jos tislausprosessi kestää vain 20 h, saadaan vain n. 20 eri ainesosaa talteen. Jos sitä taas tislataan 26 h, menetetään kaikki ainesosat. 


Sypressi on erinomainen kasvi, jolla on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Jos tahdot koko hyödyn käyttöön, siinä pitää olla mukana kaikki 280 ainesosaa ja intensiivisimmät molekyylit. Öljy, joka on tislattu väärin ei ole käyttämisen arvoinen.


Young Livingin eteeriset öljyt ovat huippuluokkaa ja tarkan laatuprosessin läpikäyneitä. Se tarkoittaa sitä, että jokaisella öljyllä on mahdollisuus työskennellä elimistössäsi harmoniassa.

sypressi_AdobeStock_611194410.jpg

Hengitän syvään terapeuttisia luonnon tuoksuja.

Ansaitsen hemmottelua.

Palaudun ja lataudun.

bottom of page