top of page
AdobeStock_318521120.jpeg

Nauti ja laihdu

AVAIMET PYSYVÄÄN MUUTOKSEEN

“Hulluus on sitä, että toistaa yhä uudelleen samaa, mutta odottaa silti eri tulosta.”

- Albert Einstein

Oletko kenties kaalikeittokuurilla? 

Tai jollain muulla ihmedieetillä, joka lupaa nopeita tuloksia? Oletko joskus aiemminkin ollut laihdutuskuurilla ja paino onkin tullut takaisin kaksin verroin?

 

Mitä voisit tehdä toisin vuonna 2021 kuin teit vuonna 2020 – ja kenties sitä edeltävinä vuosina? Aika monelta olen kuullut, että jojoilu on jatkunut vuosia tai peräti vuosikymmeniä.

 

Olisikohan aika tehdä pysyvä suunnanmuutos ja löytää terveellinen elämäntapa sekä sopiva paino, jota on helppo ylläpitää!

Ei ole sinun vikasi, että et ole onnistunut aiemmin. Siitä kohta vielä tarkemmin.

 
Olen hyvinvointivalmentaja, Integral Health Coach®, Minna-Maija Jokisalo. Työskentelen kiireisten naisten kanssa, jotka kamppailevat painonnousun ja väsymyksen kanssa, jotta he voivat löytää ideaalin kehonpainonsa ilman kitudieettejä.

 

Autan heitä rakastumaan omaan peilikuvaansa ja saavuttamaan elinvoimaisen unelmakehonsa. Esimerkiksi hiljattain autoin asiakasta, joka oli pitkään kärsinyt paino-ongelmista, saamaan painon putoamaan tasaisesti ja lisäämään energiaa syömällä jopa enemmän kuin aiemmin.
 

Mikä sitten voi mennä pieneen ihanteellisen kehonpainon metsästyksessä? 

  • Kun alat rajoittaa kaloreita, keho voi mennä hälytystilaan ja alkaa hidastaa aineenvaihduntaa. Lopputuloksena paino jumittaa. 

  • Kalorien rajoittamisen ja kehollisen stressitilan seurauksena käynnistyy vahva syömisvietti, jota on lähes mahdoton vastustaa. 

  • Jos paino putoaa, vain puolet siitä on rasvaa ja loput arvokasta lihasta. Kun paino nousee takaisin, se on lähes kokonaan rasvaa. Lihassolut polttavat enemmän kaloreita - eli menetät ison osan rasvanpolttokoneistosta! Ja paino alkaa jumittaa. 

  • Mahdollisesti meidän sisäinen hormoniorkesterimme on mennyt epävireeseen ja silloin parhaatkaan elintavat eivät auta, paino sen kun jumittaa tai nousee. Tästä minulla itsellänikin on kokemusta.  

  • Ajatusmallit tai muut kehoon varastoituneet myrkylliset tunteet saattavat pitää painosi jumissa – rasvakudos pysyy paikallaan suojelemassa sisäelimiä. 

 

Kuten huomaat, asiat eivät ole yksioikoisia ja yksinkertaisia. Jokaisen tilanne on yksilöllinen ja sen vuoksi ”yhden koon” -ratkaisuja ei ole. 


Ravintotieto on ristiriitaista ja erilaisia ohjeita riittää.

 
 

Sinulle löytyy sopiva ruokavalio, mutta et löydä sitä mistään dieettikirjasta.

Se on elämäntapa, ei kuuri.

-Mark Hyman

Teen yksilövalmennuksia, joissa edetään suunnitelmallisesti ja pienin askelin kohti pysyvää muutosta. Valmennuksessa tarjoilen juuri sinulle räätälöityä täsmätietoa ja pureudumme tarkoin juuri sinun tilanteeseesi.

Lahjani sinulle on ilmainen, tunnin kestävä Kohti ihanteellista kehonpainoa -konsultaatio.

Mitä hyödyt tästä yksilöllisestä sessiosta?

  • Luo selkeyden tunne tilanteestasi ja tavoitteestasi

  • Saa selville oleelliset rakennuspalikat kohti ihannekehoa 

  • Määritä #1 asia, joka estää sinua saamasta tavoitteesi   

  • Saa lisää intoa koska tiedät tarkalleen mitä tehdä seuraavaksi saavuttaaksesi ihannekehosi, jonka todella haluat. 

Tässä on linkki ajanvaraukseen, jos haluat hyödyntää tämän tarjouksen. Sessio ei tietysti sido sinua mihinkään. Aikoja on rajallisesti tarjolla joten toimi pian.

Kiva kun katsoit videoni ja toivottavasti nähdään!

bottom of page