top of page
AdobeStock_299250011.jpeg
SUUNTANASI

Energia.  

Hyvinvointi. 

Powerful Me

Powerful Me

Elinvoimainen minä

AUTAN SINUA VOIMAAN PAREMMIN JA OLEMAAN OMA, ENERGINEN ITSESI

Oletko yrittänyt muuttaa elämäntapojasi terveellisiksi onnistumatta siinä?

 

Oletko kokeilut monenlaisia kuureja ja dieettejä ja palannut kerta toisensa jälkeen vanhoihin tapoihin?

 

Haluatko tasapainoisen kehon ilman kitudieettejä tai jojo-laihduttamista?

Omien tapojen muutos on haastavaa ilman selkää suunnitelmaa ja riittävä tukea. Yhdessä voimme viedä haluamasi muutokset läpi askel kerrallaan niin, että niistä tulee sinulle uusi normaali. Lopulta saavutat tason, jossa uudet tavat toteutuvat rutiininomaisesti.

Tapojen muutos on yhdistelmä psykologiaa ja itselle sopivien rutiinien ja ruokavalion löytämistä. Pysyviä muutoksia ei tehdä hetkellisen innostuksen voimalla sillä motivaatio laskee hyvin lyhyen ajan jälkeen. Itsekurin voimalla et voi piiskata itseäsi kovin pitkälle.

  Tarvitsen syvemmän sisäisen muutoksen jotta saavutat haluamasi ulkoiset tavoitteet.

 

Valjastetaan mielesi voima muutoksen ajuriksi sillä ajatuksesi johtavat tunteisiin ja tunteet johtavat tekoihin.  

Sinä pystyt siihen!

Hyvinvointivalmentaja

Minusta

Energisyyden optimointi ja hyvä ravitsemus ovat olleet intohimoni jo kymmenien vuosien ajan. Olen kulkenut pitkän tien löytääkseni itselleni sopivan ruokavalion sekä hyvät arkirutiinit hyvinvointia tukemaan. Asiat myös muuttuvat elämäntilanteen ja iän myötä, joten koko elämä on ihana tutkimusmatka!   

Tieni yrittäjäksi ja hyvinvointivalmentajaksi ei ole myöskään ollut mutkaton ja olen itse tehnyt ison elämänmuutoksen yli 20 työputken jälkeen yrittäjäksi.

Integral Health Coaching® eli kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus ottaa huomioon kaikki eri osa-alueet; psykologian, tavoitteiden asettamisen, tapojen muuttamisen, ravinnon ja liikunnan. Coachina voin auttaa sinua viemään haluamasi asiat OIKEASTI käytäntöön ja löytämään sinulle sopivat ratkaisut.

 

Pelkkä saneltu tieto ja ohjeistus ei riitä.

 

About
Services

Tarjoan Health Coaching® -yksilövalmennuksia pysyviin elämänmuutoksiin. Sinun tavoitteesi määritellään ja tilanteesi kirkastetaan kartoitussessiossa. Siinä selviää miten voin tukea sinua henkilökohtaisella hyvinvointipolullasi ja mitkä olisivat tavoitteitasi parhaiten tukevat etenemistavat. 

Jos aloitamme hyvinvointimatkan yhdessä, voit valita kolmesta eri valmennuspaketista, joissa tapaamme kasvotusten tai videopalaverissa kerran viikossa.

​Suunnittelen paketit räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi. Varaa aika tunnin kestävään kartoitussessioon! Sessio voidaan pitää myös videopalaverina. Kartoitussessio ei luonnollisesti velvoita sitoutumaan mihinkään coaching-pakettiin. 

Palveluni

 

AdobeStock_94018806.jpeg
Ei vapaita aikoja tällä hetkellä. Tarkista tilanne myöhemmin uudelleen.

Theta Healing® energiahoitomenetelmää voidaan käyttää tukemaan tavoitteisiin pääsyä. Jos tuntuu, että alitajunnassa on sitkeitä uskomuksia, jotka estävät sinua pääsemään eteenpäin tai menestymään, voi olla syytä purkaa niitä. 

 

Aivomme on sähkökemiallinen elin, joka värähtelee eri taajuuksilla eri vuorokauden aikoina, eri aktiviteeteissa ja mielentiloissa. Theta-taajuus on syvärentoutunut, meditatiivinen tila, joka tehostaa ongelmanratkaisukykyä. Theta Healingissä työskennellään nimenomaan theta-tilassa, jolloin ollaan suoraan yhteydessä alitajuntaan. Theta-tila liittyy inspiroitumiseen ja oivalluskykyyn. Theta-värähtely voi helposti nostaa esiin unohduksissa olleita asioita ja muistoja. Ei ole yllättävää, että 0-7-vuotiaiden lasten aivot ovat jatkuvasti Theta-taajuudella, mikä osaltaan selittää heidän nopeaa ja tehokasta oppimiskykyään. Theta-tilassa voidaan käsitellä ja hoitaa henkisiä ja fyysisiäkin vaivoja.

Käytän Theta Healing -menetelmään tarvittaessa osana Health Coaching -prosessia. 

Minusta sanottua

Sain tärkeää apua ja tukea elämäni muutosvaiheessa Minna-Maijalta.

Erityisesti stressinhallintaan ja energiatason nostamiseen löysin uusia keinoja. Hankalat asiat eivät tuntuneetkaan enää niin vaikeilta. Tästä on hyvä jatkaa. Suuret kiitokset!

-Nainen 55 vuotta, Lahti

Tavoitteeni on ollut muuttaa ruokavaliotani terveellisempään suuntaan ja sain arvokasta uutta tietoa sekä käytännöllisiä vinkkejä Minna-Maijalta. Teimme minulle rasvahappoanalyysin ja pidin ruokapäiväkirjaa, joiden kautta tuli täsmätietoa siitä mitä lisätä ja mitä jättää vähemmälle. Pidän Minna-Maijan aidosti välittävästä ja kuuntelevasta tyylistä.

-Ritva, seniori, Lahti

Minna-Maija on rauhoittava ja läsnäoleva Coach, joka esittää juuri ne kysymykset, jotka paljastavat kipukohtani ja auttavat ottamaan askeleita kohti parempaa versiota itsestäni. Kiireettömyys, empaattisuus ja tarkka sekä lämmin katse osoittavat, että minun asiani on tärkeä Minna-Maijalle. Hänellä on valtavasti tietoa ravinnon merkityksestä terveyteen. Luottamus on täydellinen ja Minna-Maijan kannustavat sanat kantavat pitkälle eteenpäin.

 

Suosittelen Minna-Maijaa Coachiksi kaikille, joita hyvinvoinnin lisääminen arjessa kiinnostaa.

- Arja, Lahti

 

Kokemuksia
Contact

Rohkaistun.

Otan seuraavan askeleen.

Kaikki mitä tarvitsen, on minussa valmiina.

bottom of page