top of page
AdobeStock_299250011.jpeg
SUUNTANASI

Energia.  

Hyvinvointi. 

Powerful Me

Powerful Me

Elinvoimainen minä

AUTAN SINUA VOIMAAN PAREMMIN JA OLEMAAN OMA, ENERGINEN ITSESI

Oletko yrittänyt muuttaa elämäntapojasi terveellisiksi onnistumatta siinä?

 

Oletko kokeilut monenlaisia kuureja ja dieettejä ja palannut kerta toisensa jälkeen vanhoihin tapoihin?

 

Haluatko tasapainoisen kehon ilman kitudieettejä tai jojo-laihduttamista?

Omien tapojen muutos on haastavaa ilman selkää suunnitelmaa ja riittävä tukea. Yhdessä voimme viedä haluamasi muutokset läpi askel kerrallaan niin, että niistä tulee sinulle uusi normaali. Lopulta saavutat tason, jossa uudet tavat toteutuvat rutiininomaisesti.

Tapojen muutos on yhdistelmä psykologiaa ja itselle sopivien rutiinien ja ruokavalion löytämistä. Pysyviä muutoksia ei tehdä hetkellisen innostuksen voimalla sillä motivaatio laskee hyvin lyhyen ajan jälkeen. Itsekurin voimalla et voi piiskata itseäsi kovin pitkälle.

  Tarvitsen syvemmän sisäisen muutoksen jotta saavutat haluamasi ulkoiset tavoitteet.

 

Valjastetaan mielesi voima muutoksen ajuriksi sillä ajatuksesi johtavat tunteisiin ja tunteet johtavat tekoihin.  

Sinä pystyt siihen!

Hyvinvointivalmentaja

Minusta

Energisyyden optimointi ja hyvä ravitsemus ovat olleet intohimoni jo kymmenien vuosien ajan. Olen kulkenut pitkän tien löytääkseni itselleni sopivan ruokavalion sekä hyvät arkirutiinit hyvinvointia tukemaan. Asiat myös muuttuvat elämäntilanteen ja iän myötä, joten koko elämä on ihana tutkimusmatka!   

Tieni yrittäjäksi ja hyvinvointivalmentajaksi ei ole myöskään ollut mutkaton ja olen itse tehnyt ison elämänmuutoksen yli 20 työputken jälkeen yrittäjäksi.

Integral Health Coaching® eli kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus ottaa huomioon kaikki eri osa-alueet; psykologian, tavoitteiden asettamisen, tapojen muuttamisen, ravinnon ja liikunnan. Coachina voin auttaa sinua viemään haluamasi asiat OIKEASTI käytäntöön ja löytämään sinulle sopivat ratkaisut.

 

Pelkkä saneltu tieto ja ohjeistus ei riitä.

 

About
Services

Tarjoan Health Coaching® -yksilövalmennuksia pysyviin elämänmuutoksiin. Sinun tavoitteesi määritellään ja tilanteesi kirkastetaan kartoitussessiossa. Siinä selviää miten voin tukea sinua henkilökohtaisella hyvinvointipolullasi ja mitkä olisivat tavoitteitasi parhaiten tukevat etenemistavat. 

Jos aloitamme hyvinvointimatkan yhdessä, voit valita kolmesta eri valmennuspaketista, joissa tapaamme kasvotusten tai videopalaverissa kerran viikossa.

​Suunnittelen paketit räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi. Varaa aika tunnin kestävään kartoitussessioon! Sessio voidaan pitää myös videopalaverina. Kartoitussessio ei luonnollisesti velvoita sitoutumaan mihinkään coaching-pakettiin. 

Palveluni

 

AdobeStock_94018806.jpeg